St. Pieterstraat

[av_section min_height=’custom’ min_height_px=’390px’ padding=’no-padding’ shadow=’no-border-styling’ bottom_border=’no-border-styling’ id=’subheader’ color=’main_color’ custom_bg=” src=’https://stichtingaristacura.nl/wp-content/uploads/2016/03/229741.jpg’ attachment=’13’ attachment_size=’full’ attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’stretch’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=”]
[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’15px,15px,0px,0px’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_sidebar widget_area=’submenu’]

[/av_one_full]
[/av_section]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Beschermd wonen St. Pieterstraat Kerkrade

Beschermd wonen
Aan de St. Pieterstraat in Chevremont bieden wij zelfstandig wonen met (intensieve) begeleiding en (intensieve) zorg aan. Hierbij heeft u een eigen appartement met een aparte slaapkamer eigen douche en wc. De zorg en begeleiding is gericht op cliënten met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Naast eigen appartementen zijn er gemeenschappelijke ruimten voor dagactiviteiten, samen koken, gezellig eten of televisie kijken. De begeleiding is voortdurend aanwezig.

In dit kleinschalig wooninitiatief  is de begeleiding voornamelijk gericht op ontplooiing, het stimuleren van de zelfredzaamheid bij het uitvoeren van taken en regievoering over het eigen leven. Het is hierbij ook mogelijk om specifieke hulpvragen te beantwoorden op het gebied van lichamelijkheid, psyche, gedrag en/of pedagogiek.

Afhankelijk van de zorgvraag kan de begeleiding ook gericht zijn op ontwikkeling en stabilisatie of op het voorkomen van achteruitgang. Daarin is het bieden van een veilige en vertrouwde woonomgeving van belang. Naast begeleiding kan in deze woningen ook verzorging en verpleging worden geboden.

Bij begeleid wonen kijken we vooral naar de mogelijkheden, de persoonlijke wensen en de belangen van bewoners. Stichting Aristacura gaat ervan uit dat iedereen zo normaal mogelijk wil leven en zelf (waar mogelijk) kan bepalen op welke manier dit kan. In onze ondersteuning besteden we veel aandacht aan participatie en deelname aan het maatschappelijk leven.

Om in aanmerking te komen voor het wonen bij Aristacura aan de St. Pieterstraat, is een Wlz-indicatie (LG of VG) vereist.
[/av_textblock]

Contact

info@stichtingaristacura.nl
Tel: +31 45 5311523 /
Mob.: +31 6 31747018

Privacyverklaring

Adres

Stichting AristaCura Nederland
Maastrichterlaan 142
6374 VT Landgraaf
Kvk: 53997611
Rsin: 851108868
Stichting Aristacura 2019 | Privacyverklaring